***

Activitat organitzada per Som Valors.

El voleibol és considerat com un dels millors esports per al desenvolupament equilibrat; i és que simplement el mateix és capaç d’agilitar tot el sistema motor dels nens i nenes, i al seu torn; ensenyar-los el valor de treballar en equip, respectar les regles del joc; i mantenir una bona sincronització.

L’activitat extraescolar de voleibol és ideal per a practicar esport col·laboratiu en equip, de manera estratègica i enèrgica

Per tant, l’activitat extraescolar voleibol; representa a un esport sa i , on els nens es puguin desembolicar; sense cap mena de problema i poden aprendre a controlar l’energia del seu cos, explotant cadascuna de les seves capacitats esforçant-se; dins de la pista.

Així mateix, resulta perfecte perquè estimulin la retenció del cervell i siguin més a l’hora de memoritzar o aprendre conceptes.

Aquesta activitat l’organitza Valors, des de l’àmbit organitzatiu està dividit l’activitat en dos grups que corresponen a l’edat de l’infant. Els infants de 3r fins a 6è a futbol sala de competició que a la vegada està dividit en dos grups, els de 3r i 4t i els de 5è i 6è.
En aquests dos grups si els infants ho desitgen, poden fer competicions amb altres escoles. Un partit es farà a l’Escola la Sedeta i un altre al col·legi que toqui. Es demana a les famílies un cert compromís d’assistència als partits tant els que es juguen a casa com els que és fan fora.