df

Activitat organitzada per Som Valors.

Com treballen

Treballen aprofundint en les estratègies de joc més interessants per a cada categoria, de manera lúdica i des de la sana competitivitat.

Consisteix en una activitat sana i divertida on l’alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del camp de joc, fomentant el respecte pels altres companys a més d’adquirir un major domini tècnic i tàctic del joc.

L’infant es familiaritza amb la pilota a partir d’exercicis de control, conducció i colpejo, passi i recepció de la pilota, profunditat i desmarcatges, posicionament defensiu i ofensiu i, per descomptat, la preparació estratègica per a competicions.

L’objectiu principal de l’activitat de futbol sala en el col·legi és buscar la participació i el foment d’aquest esport com a activitat saludable i divertida, respectant els valors, la relació entre iguals, cooperació, joc en equip, joc net, etc…

Des de l’àmbit organitzatiu està dividit l’activitat en tres grups que corresponen a l’edat de l’infant. Pels petits de P5 fins a 2n es poden apuntar a l’escola de futbol. Els infants de 3r fins a 6è a futbol sala de competició que a la vegada està dividit en dos grups, els de 3r i 4t i els de 5è i 6è.
En aquests dos grups si els infants ho desitgen, poden fer competicions amb altres escoles. Un partit es farà a l’Escola la Sedeta i un altre al col·legi que toqui. Es demana a les famílies un cert compromís d’assistència als partits tant els que es juguen a casa com els que és fan fora.