***

Activitat realitzada per a l’entitat Escèni-k

Teatre a l’escola

El teatre, per nosaltres, és una eina meravellosa per al creixement integral dels nostres infants. És una eina amb un ventall infinit de possibilitats. No és perquè sí que ens acompanya des dels inicis de totes les civilitzacions. Amb el teatre, els infants s’endinsen al complex món de les emocions i treballen amb elles, les exploren i experimenten. Amb el teatre els infants es comuniquen, s’expressen, s’alliberen, i aprenen a treballar en equip. A escoltar, i a posar-se a la pell de l’altre…de fet, en moltes pells, en molts personatges (des de la pell d’un rei dèspota, fins  a la d’un nan emporuguit). El teatre és tambe diferència, complicitat, diversitat, i potser per això tothom hi té cabuda. El teatre és memòria i compromís. Riures, però també esforç i constància. En el teatre un aprèn també a prendre’s seriosament, passant-s’ho bé. I potser això és el que el fa tant llaminer. És aquell cuquet que, un cop el proves, ja no el pots deixar.

Nostes objectius

El teatre és una activitat on desenvolupar el reconeixement de les emocions i sentiments i com utilitzar-los, millorar la convivència i el treball en equip, la capacitat d’atenció, de ser constants i de memòria, la paciècia…on aprendre transversalment És un espai on aumentar l’autoestima i la seguretat en un mateix, on estimular la creativitat, la imaginació i l’esponteneïtat, millorar la sociabilitat i la comunicació…i és un espai on passar-ho molt bé!

Com treballem

Escoltem individualment a cada nen i nena dins del grup, i ens adaptem al seu ritme. Ens agrada treballar de manera propera i personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada escola i/o AFA. És per això que, a part dels professionals que imparteixen les classes, també hi ha una persona encarregada de vetllar per les vostres necessitats i interessos, amb qui podeu contactar sempre que ho necessiteu, i que fa un seguiment actiu de l’activitat.