ssss

Activitat organitzada per Unsgravity.

L’activitat extraescolar skate és una activitat esportiva molt popular entre els nens i nenes que consisteix a lliscar-se sobre un monopatín. Requereix d’esforç i concentració, però també d’una prèvia instrucció de tècniques i estratègies per a saber com realitzar trucs sense perill si es fes mal. És essencial la pràctica d’esport per a alliberar tensió i tenir un bon estat de salut física, però per a motivar-se en aquesta tasca hem de triar la més apassionant skate!

L’activitat extraescolar skate és una activitat urbana que va sorgir fa més de cinc dècades i que suposa un repte personal dominar-la. Podran practicar-la en qualsevol moment del dia i la motivació per saber més i més, farà que facin esport constantment.


Per a què serveix l’activitat extraescolar skate?
L’activitat extraescolar skate és una activitat que podem comprovar que és a nivell individual; no obstant això, si ens detenim a observar als skaters, sempre estan en grup, ajudant-se entre tots/es a perfeccionar, motivant-se a aconseguir nous reptes… és a dir, se senten part d’un grup i gaudeixen d’una activitat sana per a l’oci i temps lliure. Com tot esport sempre és competitiu, però són un toc cooperatiu i socialitzador.

D’altra banda, l’activitat extraescolar skate, serveix perquè els/las que ja ho practiquen puguin perfeccionar les seves tècnica amb un professional, o bé, per a els/las que no ho han provat, tinguin l’oportunitat de fer-ho amb tota la seguretat que necessiten.